Εκτακτες ειδήσεις

Διαφημιστείτε στον IF Radio γιατί δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό, με αδιάκοπη διάθεση για επικοινωνία, ψυχαγωγία και ενημέρωση για τα μουσικά και κοινωνικά δρώμενα, πάντα με άμεση επικοινωνία με τον ακροατή.

Ο IF Radio είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, που παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής λαμβάνοντας συνεχώς υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και της αγοράς.

Το κοινό του ραδιοσταθμού αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρουπ από 18 μέχρι 46 ετών, με βασικό κοινό τους 30άρηδες και με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικιακές ομάδες 13-18 και 35-46.

Ο IF Radio είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών επικοινωνίας. Προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης το οποίο ξεφεύγει από τα όρια της διαφήμισης στα άλλα ραδιόφωνα. Ο IF Radio προσφέρει προβολή προσαρμοσμένη στον πελάτη και υπηρεσίες που ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του

Διαφημιστικές Παροχές IF Radio

1) Σχεδιάζει, δημιουργεί, επιμελείται και κάνει ραδιοφωνικές παραγωγές προσφέροντας ολοκληρωμένες διαφημιστικές λύσεις.

2) Αναλαμβάνει την δημιουργία ραδιοφωνικών spot προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

3) Προωθητικές ενέργειες από τον Believe Radio και τους παραγωγούς του στα δημοφιλέστερα Social Media.